SERVICE

Voor al uw schades één loket! 

Het gemak en het ontzorgen van de klant staat bij OMNIA Lammertink Rijssen voorop. Wij staan 24/7 voor u klaar. Alles wordt voor u geregeld op slechts één adres

Uw Omnia specialist: 

  • Correcte en snelle intake van uw schade
  • Complete administratieve afwikkeling
  • Contacten met uw verzekeraar
  • Inclusief financiële afwikkeling
  • Heldere afspraken over prijzen en planning
  • Klantvriendelijke behandeling
  • Haal en Breng Services van u Caravan en Camper

Snel & Efficiënt

Bij OMNIA Lammertink Rijssen bent u verzekerd van een kostenbewuste en duurzame werkwijze door een efficiënte organisatie en slimme logistiek. Met duurzame keuzes bij schadeherstel wordt eerst gekeken of de beschadigde onderdelen hersteld kunnen worden in plaats van vervangen. Zo wordt voorkomen dat duurdere nieuwe onderdelen worden aangeschaft en onnodig (de)montagewerk moet worden toegepast.

(Contacten met schade-experts, (recreatie) verzekeraars en toeleveranciers verlopen veelal via internet wat bijdraagt aan sneller en voordeliger herstel.

Kwaliteit & Garantie

Bij OMNIA Lammertink Rijssen draait alles om kwaliteit en veiligheid en die is in goede handen bij deskundige, goed opgeleide vakmensen. Onze specialisten werken met de beste materialen en moderne technieken. Wij staan voor een uniforme werkwijze; de herstelwerkzaamheden vinden plaats conform de fabrieksspecificaties van uw caravan of camper.

Daarbij hanteert OMNIA Lammertink Rijssen uitstekende garantievoorwaarden. Zo geldt voor grootschadeherstel een extra lange garantietermijn van 4 jaar FOCWA garantie. (Grootschade is, onder meer, het herstel van wand- en/of dakplaat en constructies.)

Op reparaties volgens de Profile Repair methode staat zelfs 10 jaar garantie.