OMNIA Lammertink Rijssen Caravan en Camperservice

Omnia Lammertink Rijssen hersteld sinds 1995 schade aan caravan en campers. Na de aftrap met het unieke Profile Repair Caravan- en Camperwand herstelsysteem is dit steeds verder uitgegroeid. Oorspronkelijk opgepakt als uitbreiding op het reguliere schadeherstel, wij hadden immers veel ervaring met plaatmateriaal, kunststoffen, kleur en spuiten, kwam er in de loop van de jaren steeds vaker vraag naar totaal schadeherstel. Door opleiden, investeren in equipement en vakmensen konden wij steeds beter aan die vraag voldoen.

Toen in 2000 vanuit Profile Repair Caravan en Camper Wandherstel met een groep specialisten een formule werd ontwikkeld, waarbij de insteek om gebruik makend van de modernste technieken tot innovatieve en duurzame oplossingen voor totaalherstel te komen, hebben wij ons in Omnia Caravan en Camper Schadeherstel verenigd. De coöperatieve formule bestaat uit ruim 30 meest professionele caravanschadeherstelbedrijven van Nederland en kan hiermee gerekend worden tot de top van de markt. Alle Omnia ondernemingen zijn aangesloten bij de FOCWA en door de Stichting Duurzaam Caravan en Camperherstel gecertificeerd.

Bij Omnia Lammertink Rijssen doen 9 medewerkers hun uiterste best u van dienst te zijn. Daarvoor zijn wij altijd telefonisch bereikbaar om u te woord te staan of een afspraak te maken. Ook voor vrijblijvend advies. Daarnaast helpen wij u graag persoonlijk met de schadeafhandeling richting uw verzekeraar, halen en brengen wij uw caravan of camper gratis wanneer ú dat uitkomt!

Tot ziens bij Omnia Lammertink Rijssen,

Vakmanschap sinds 1968.