NIEUWS


22-3-2014

Nooit meer deuken in uw dak door een hagelbui?

Omnia Caravan en Camper Schadeservice zet in op innovatieve oplossing tegen hagelschade!

Het is een toenemend probleem: de groei van het aantal en de intensiteit van hagelbuien. In het buitenland, maar zeker ook in Nederland komen forse hagelbuien steeds vaker voor waarbij hagelstenen zo groot als golfballen naar beneden kunnen komen. Caravan en camper eigenaren hebben inmiddels meerdere schadereparaties laten uitvoeren door inslag van grote hagelstenen.

Omnia heeft in eigen beheer en onder een eigen label een lijn van dakbeplating uitgebracht van polyester, hetgeen vele malen sterker is dan de standaard gemonteerde aluminium dakplaat.
De GFK dakplaat is gemaakt van polyester met gelcoat toplaag en is leverbaar in nagenoeg elke caravan- of camperkleur!

Er zijn al wel diverse caravan- en camperfabrikanten die hun nieuwe producten tegen meerprijs  voorzien van deze dakplaten, maar tot nu toe was het echter niet mogelijk om deze oplossing ook voor de al reeds rijdende caravan- en campervloot. Mooi is ook dat er nauwelijks sprake is van een gewichtstoename en dat de prijs bij, Omnia gemonteerd, op een vergelijkbaar niveau ligt aan die van een aluminium dakplaat!

Bij Omnia krijgt u een duurzame en structurele oplossing aangeboden en hoeft een volgende hagelbui van formaat géén frustratie meer op te leveren.

Premie verlaging.
Veel verzekeraars brengen u een lagere premie in rekening wanneer uw caravan of camper voorzien is van een hagelbestendige dakplaat. Laat u informeren naar de korting op uw premie!